Golv och vägg.

Intensivt arbete i badrummet. Klinkerplattor sätts fast samtidigt som väv kommer upp och målas. Po blandar kakelfix, eller om det var fog.

När golvet ligger och har torkat något dygn så skall fogmassa ner mellan plattorna. Vuxna grabbar gör saker tillsammans, det går fort och blir bra.

 
Parallellt med golvet så kommer det upp väv på väggarna. AK står för både underarbete och slutfinish. Även det blir riktigt bra.

 
Längst ner på väggen sätter vi upp en kant med stående klinkerplattor. Fog mellan plattorna och silikon mot golvet och i hörnen. Silikon i samma färg som fogarna så det smälter bra in.
   

Resultatet blir utmärkt. I hörnet uppe till vänster så skall duschhörnan bli. Nu återstår att vänta på hantverkarna. Elektrikern skall först dra in el, sen skall vattnet dras in och hydroforen på plats, efter det bara att värmepumpen kommer och blir inkopplad.

 

Lyfte in toastolen och kopplade in den på avloppsstammen. Eftersom det inte finns vatten indraget ännu så är det bara lite provisoriskt.
 

 Jo jag vet, det skall upp klinker i duschhörnan, ett handfat skall på plats och likaså en tvättmaskin, dessa skall kopplas in med vatten, precis som toastolen. Det är inte bara hantverkarna som skall göra jobb för att det skall bli klart.